Go Back
+ servings

Kuldseks praetud lillkapsas ja rooskapsas tonnato kastme ja kapparitega

Total Time20 mins
Servings: 4 inimesele

Ingredients

  • 2 tk lillkapsast viiludeks lõigatuna
  • 10 tk rooskapsast
  • õli ja võid praadimiseks

Tonnato kaste

  • 2 dl majoneesi Gourmet Club Dijon sinepi
  • 200 g tuunikala õlis koos õliga
  • paar anšoovisefileed võid asendada ka kilufileega
  • veidi sidrunimahla
  • 1-2 küüslauguküünt
  • kappareid
  • soola ja pipart

Instructions

  • Kuumuta pannil õli ja või segu ning prae pannil lillkapsaviilud mõlemalt poolt kuldseks. Tõsta pannilt.
    Aja kastrulis soolaga maitsestatud vesi keema. Keeda rooskapsast mõned minutid, kurna ja jahuta siis külma vee all. Poolita ning prae siis pannil või ja õli segus lõikepind kuldseks.
    Töötle purustajas või köögikombainis kõik tonnato kastme koostisosad ühtlaseks. Maitsesta endale meelepäraseks.
    Tõsta taldrikule lillkapsas ja rooskapsas. Kalla üle tonnato kastmega ja puista peale kappareid. Viimistle värskelt jahvatatud musta pipraga.