Go Back
+ servings

Krõbedad suupistesaiad avokaado-majoneesikreemi ja graavilõhega

Total Time12 mins
Servings: 4 portsjonit

Ingredients

  • 8 viilu õhukest baquette või palaleiba
  • 2 tk keskmise suurusega avokaadot
  • 100 g Gourmet Clubi majoneesi Dijon sinepiga
  • Laimimahla
  • Soola ja värskelt jahvatatud musta pipart
  • 200 g graavilõhet viilutatuna
  • Kappareid
  • Idusid
  • Oliiviõli

Instructions

  • Piserda saiaviilusid oliiviõliga ning rösti siis ahjus kuldseks
    ja krõbedaks. Võid saiu ka pannil oliiviõlis röstida. Jahuta saiad. Tõsta tükeldatud
    avokaado koos majoneesiga blenderisse või purustajasse, lisa laimimahla ning
    soola ja pipart ning töötle siis ühtlaseks kreemiks. Maitsesta lõplikult. Tõsta
    igale saiale avokaado-majoneesikreemi, sinna peale säti graavilõhe viilud. Viimistle
    kapparite, idude ja värskelt jahvatatud musta pipraga. Soovi korral nirista
    peale veel oliiviõli.