Meega ricottakreem mandariinikastme ja pistaatsiapähklitega
Total Time15 minutesmins
Servings: 2
Ingredients
200gricotta kohupiima
1-2slvedelat mett
2slKreeka jogurtit
1tlvanillisuhkrut
Pistaatsiapähkleidjämedalt hakituna
Mandariinikaste
2dlvärskelt pressitud mandariinimahla või apelsinimahla
2mandariinipuhast viljaliha, kelmed eemaldatud
2slsuhkrut
1-2tlmaisitärklist
Instructions
Tõsta ricotta kohupiim koos jogurti, mee ja vanillisuhkruga purustajasse või köögikombaini. Töötle paari minuti jooksul ühtlaseks kreemjaks massiks. Tõsta pokaalidesse.
Valmista mandariinikaste. Selleks kuumuta kastrulis mandariinimahl koos suhkruga keemiseni. Sega tärklis väikese koguse veega ja kalla siis kastrulisse. Kuumuta pidevalt segades, kuni kaste pakseneb ja läbipaistvaks muutub. Tõsta pliidilt, jahuta veidi ja lisa siis soovi korral liköör ning tükeldatud mandariinisektorid. Tõsta kaste ricottakreemile ja puista peale hakitud pistaatsiapähkleid.