Go Back

Kana-nuudliroog köögiviljadega

Total Time30 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 300 g ramen-nuudleid
  • Väike jupp ingverit hakituna
  • 2 küüslauguküünt hakituna
  • 1 suurem kanafilee õhukeste ribadena
  • Pool Hiina kapsa pead ribadeks lõigatuna
  • 2 keskmise suurusega porgandit ribadena
  • 1 väiksem brokoli õisikuteks jagatuna
  • 2-3 sl sojakastet
  • 2 sl Worcesteri kastet soovi korral
  • 2-3 sl Maggi Hot ketšupit
  • 1 sl suhkrut
  • 1-2 tl seesamiõli
  • Soola ja pipart
  • Hakitud rohelist sibulat
  • Õli praadimiseks

Instructions

  • Kuumuta kastrulis soolaga maitsestatud vesi ning keeda nuudleid paar minutit. Kurna ja sega siis seesamiõliga ja tõsta kõrvale.
  • Sega kokku sojakaste, Worcesteri kaste, ketšup ja suhkur. Sega kuni suhkur on lahustunud. Tõsta kaste kõrvale.
  • Kuumuta pannil õli ning tõsta siis pannile küüslauk ja ingver. Prae kiirelt umbes minuti jooksul läbi ja lisa siis pannile kanaribad. Prae kanafilee läbi, kuni see on värvi muutunud ja läbi küpsenud. Selleks kulub umbes 5 minutit. Lisa pannile Hiina kapsas, porgand ja brokoli. Prae läbi, kuni köögivili on poolküps, kuid veel krõmpsuv umbes 5 minuti jooksul. Kalla kana ja köögiviljad üle eelnevalt kokku segatud kastmega, sega läbi ja lisa siis pannile nuudlid. Kuumuta pannitäis veel kord läbi, puista üle värske hakitud rohelise sibulaga ja serveeri kohe. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.