Orsoto valmistamise jaoks loputa esmalt odrakruubid külma vee all. Nõruta sõelal. Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli. Prae sibulat umbes 7-8 minutit, lisa siis küüslauk ja hauta need koos läbi. Lisa pannile sõelal kuivemaks nõrutatud odrakruubid ja kuumuta õli sees korraks läbi. Kalla siis pannile vein ja lase korraks keema tõusta. Lisa puljong, lase keema tõusta, alanda siis kuumust ja hauta siis vaiksel kuumusel kaane all umbes 30-40 minutit, kuni kruubid on soovitud pehmusega. Lisa pool eelnevalt praetud seentest, sega läbi ja hauta veel veidi. Maitsesta orsoto soola ja pipraga. Serveerides tõsta orsoto taldrikule või vaagnale, lisa ülejäänud seened, karaemellised sibulad ja rukola. Nirista soovi korral üle veel trühvliõliga või tavalise oliiviõliga ja serveeri koos lambalihaga.