Go Back

Jõhvika, toorjuustu ja valge šokolaadi täidisega trühvlid

Prep Time30 minutes
Total Time4 hours
Servings: 20 trühvlit

Ingredients

  • 150 g toorjuustu
  • 200 g valget šokolaadi
  • 1 dl 35%-list koort
  • 20 g Loodusvägi kuivatatud jõhvikapulbrit

Katteks:

  • 300 g tumedat šokolaadi

Instructions

  • Kuumuta kastrulis koor vaikselt kuumusel ja tõsta sinna sisse ka hakitud valge šokolaad. Võid kasutada ka veevanni. Kuumuta, kuni šokolaad on sulanud. Kuumuta teises kastrulid toorjuust soojemaks, sega ühtlaseks ja ühenda siis mõlemad massid. Sega kõik läbi ja tõsta paariks tunniks külma tahenema. Vormi siis segust umbes 2-cm läbimõõduga pallikesed.
  • Sulata kastrulis hästi vaiksel kuumusel või vesivannil hakitud tume šokolaad, kuni see on täiesti sulanud. Kasta pallikesi sulanud šokolaadi sisse nii, et nad oleksid üleni kaetud. Tõsta küpsetuspaberiga kaetud pinnale hanguma. Kaunista jõhvikapulbriga.