Go Back

Klassikaline hakklihakaste

Cook Time25 mins
Total Time25 mins
Servings: 4

Ingredients

  • 500 g seguhakkliha 50:50 siga ja veis
  • 1 sibul hakituna
  • 1 sl jahu võib kasutada ka speltajahu või hoopis toortatrajahu
  • 5 dl vett või puljongit
  • 200 g hapukoort
  • Värsket hakitud tilli
  • Soola ja pipart
  • Õli praadimiseks

Instructions

  • Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli ja prae sibul klaasjaks. Ära pruunista. Lisa pannile hakkliha ja prae seda senikaua, kuni see on värvi muutnud. Maitsesta soola ja pipraga. Puista pannile liha peale jahu ja prae jahu kergelt läbi. Lisa siis vedelik, lase kastmel keema tõusta ja keeda umbes 10 minutit. Sega juurde hapukoor ja maitsesta lõplikult. Puista peale värsket hakitud tilli.
  • Serveeri kas keedetud kartulite või kartulipüreega. Juurde paku värsket salatit.