Go Back

Takod avokaadosalsa ja rebitud kanalihaga

Total Time15 minutes
Servings: 2 inimesele

Ingredients

  • 8 maisitakot
  • 1 pakk Oskari rebitud kanaliha
  • Salatirohelist
  • Erinevaid kastmeid
  • Avokaadosalsa:
  • 2 keskmise suurusega hästi küpset avokaadot tükeldatuna
  • 100 g kirsstomateid tükeldatuna
  • 1 punane sibul hakituna
  • Värsket hakitud koriandrit
  • 1 tšillipipar hakituna
  • Laimimahla
  • Soola ja pipart

Instructions

  • Avokaadosalsa valmistamiseks sega kausis tükeldatud avokaado ja tomat. Lisa hakitud sibul, koriander ja tšillipipar. Maitsesta laimimahla, soola ja pipraga.
  • Serveeri takosid koos salatirohelisega, rebitud kanaliha, avokaadosalsa ja erinevate kastmetega. Nii saab igaüks endale meelepärase sisuga tako valmis meisterdada.