Ca 10 cm jupp porru valget või helerohelist osatükeldatuna
2keskmise suurusega porgandittükeldatuna
1lkalapuljongitnt FS Goodsi kalapuljongit
2keskmise suurusega kartulittükeldatuna
1väikesem brokoliõisikutena
300glõhefileedtükeldatuna
150gtoorjuustu
Soola ja pipart
Värsket tillihakituna
Veidi võid ja õli
Instructions
Kuumuta poti põhjas keskmisel kuumusel õli ja või ning hauta siis porrut ja porgandit rasvaines minutijagu. Nii muutub porru maitse mõnusamaks ja porgandis sisalduv karoteen muutub meie keha jaoks paremini omastatavaks. Väldi pruunistamist. Lisa siis potti puljong ja tükeldatud kartul. Lase keema tõusta, keeda mõned minutid ja lisa siis toorjuust ning brokoli. Sega, kuni toorjuust on sulanud. Keeda veel paar minutit ja tõsta siis pott tulelt ja lisa tükeldatud lõhe. Kata pott kaanega ja lase kalal järelkuumuses küpseda. Lisa supile ohtralt värsket hakitud tilli ja maitsesta vajadusel soola ja pipraga.