3slmettväga mõnusa karamellise maitsega on Remedyway tatraõiemesi
5lehteželatiini + 1 dl koort või piimakui soovid tugevamalt tarretunud täidist, võid ka 6-7 lehte lisada
2-3slBambu viljakohvi
Kaunistamiseks mustikaid vm meelepäraseid marju
Instructions
Valmista esmalt koogipõhi. Selleks purusta kakaoküpsised köögikombainis või blenderis ühtlaseks puruks. Sega sulatatud võiga ja suru siis 22-cm lahtikäiva koogivormi põhjale.
Vahusta koor koos vanillisuhkruga. Sega jogurt meega ühtlaseks. Lisa siis vahustatud koor.
Paisuta želatiinilehti külmas vees mõned minutid. Kuumuta siis kastrulis koor või piim koos Bambu kohviga, pigista želatiinilehed kuivemaks ja tõsta siis kuumutatud Bambu kohvi sisse. Sega, kuni želatiinilehed on täielikult sulanud. Tõsta siis Bambu-želatiinisegu sisse veidi jogurtikreemi ja sega ühtlaseks. Kuuma želatiinisegu otse külma täidise sisse kallates on oht, et see hakkab enne segamist tarretuma ja nii aitad želatiinisegul ühtlasemalt jahtuda. Kalla siis želatiinisegu täidise sisse ja sega hoolikalt läbi. Kalla täidis koogipõhjale ja tõsta siis kook jahedasse tarretuma. Soovitavalt üle öö, aga häda korral piisab ka 5-6 tunnist.