Go Back

Magushapu kanaroog suvikõrvitsaga hiinapärases kastmes

Total Time20 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 400 g kanafileed tükeldatuna
  • 1 keskmise suurusega suvikõrvits tükeldatuna (ca 300 g)
  • 1 purk Maggi hiinapärast magushaput kastet
  • Värskeid ürte hakituna
  • Õli praadimiseks
  • Soola ja pipart
  • Aurutatud riisi serveerimiseks

Instructions

  • Alusta kana pruunistamisest. Selleks kuumuta pannil keskmisel kuumusel veidi õli ja prae tükeldatud kanafileed koos suvikõrvitsaga pannil mõned minutid kuni kana ja suvikõrvits hakkavad kergelt pruunistuma. Maitsesta soola ja pipraga. Kalla peale Maggi hiinapärane kaste, sega läbi ja hauta siis kana vaiksel kuumusel kaane all koos kastmega kümmekond minutit, kuni kana on läbi küpsenud.
  • Serveeri koos aurutatud riisiga ja serveerides puista kastme värskeid hakitud ürte (rohelist sibulat, koriandrit, peterselli vm).