Go Back
+ servings

Tortiljapitsa mozzarella, singi ja basiilikupestoga

Total Time25 mins
Servings: 4

Ingredients

  • 4 minitortiljat
  • 4 sl tomatikastet või ketšupit
  • 200 g mozzarella juustu riivituna
  • 150 g toorsuitsusinki
  • Basiilikupesto:
  • Suur punt basiilikut
  • 1,5 dl oliiviõli
  • 50 g parmesani juustu riivituna
  • 1-2 küüslauguküünt
  • Peotäis piiniaseemneid või pähkleid
  • Soola

Instructions

  • Valmista esmalt basiilikupesto. Selleks tõsta basiilikulehed koos oliiviõli, juustu, küüslaugu ja pähklitega purustajasse või köögikombaini. Töötle ühtlaseks, aga ära purustamisega liiga hoogu satu. Tulemus peaks olema kergelt tükiline, mitte päris ühtlane püree. Tõsta pesto kõrvale.
  • Laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile minitoriljad ja määri igale tortiljale tomatikastet või ketšupit. Tõsta sinna peale riivitud mozzarella juustu ja väiksemaks rebitud toorsuitsusingi tükke. Tõsta eelkuumutatud ahju 220 kraadi juurde mõneks minutiks, kuni juust on sulanud. Serveeri kohe ja serveerides lisa basiilikupestot ja värskeid basiilikulehti.