Tortiljapitsa mozzarella, singi ja basiilikupestoga
Total Time25 minutesmins
Servings: 4
Ingredients
4minitortiljat
4sltomatikastet või ketšupit
200gmozzarella juusturiivituna
150gtoorsuitsusinki
Basiilikupesto:
Suur punt basiilikut
1,5dloliiviõli
50gparmesani juusturiivituna
1-2küüslauguküünt
Peotäis piiniaseemneid või pähkleid
Soola
Instructions
Valmista esmalt basiilikupesto. Selleks tõsta basiilikulehed koos oliiviõli, juustu, küüslaugu ja pähklitega purustajasse või köögikombaini. Töötle ühtlaseks, aga ära purustamisega liiga hoogu satu. Tulemus peaks olema kergelt tükiline, mitte päris ühtlane püree. Tõsta pesto kõrvale.
Laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile minitoriljad ja määri igale tortiljale tomatikastet või ketšupit. Tõsta sinna peale riivitud mozzarella juustu ja väiksemaks rebitud toorsuitsusingi tükke. Tõsta eelkuumutatud ahju 220 kraadi juurde mõneks minutiks, kuni juust on sulanud. Serveeri kohe ja serveerides lisa basiilikupestot ja värskeid basiilikulehti.