Go Back
+ servings

Täistaimne kausitäis hummusega röstitud lillkapsa, musta riisi ja avokaadoga

Total Time30 mins
Servings: 2

Ingredients

  • 1 väiksem või poole suuremat lillkapsast õisikutena
  • 200 g Gourmet Club India mango-karri hummust
  • 1 tl jahvatatud paprikat võimalusel kasuta suitsutatud paprikat
  • Oliiviõli
  • 2 dl musta riisi keedetuna
  • 200 g edamame ube sügavkülmutatuna
  • 100 g kirsstomateid poolitatuna
  • 2 avokaadot tükeldatuna
  • Marineeritud punast sibulat
  • Lehtkapsast või salatirohelist
  • Serveerimiseks seesamiseemneid
  • Soola
  • Sidrunimahla

Instructions

  • Laota lillkapsas ahjuplaadile. Piserda lillkapsast oliiviõliga ja lisa mõni supilusikatäis hummust ning jahvatatud paprikat. Lisa ka veidi soola. Sega käte vahel läbi. Rösti ahjus 200 kraadi juures 15-20 minutit. Jahuta.
  • Keeda musta riisi soolaga maitsestatud vees 45 minutit. Kurna.
  • Auruta edamame ube paar minutit ja eralda siis kaunast. Rebi lehtkapsas väiksemaks ja sega siis oliiviõli ja sidrunimahlaga. Tõsta lehtkapsas kaussi. Lisa sinna ka keedetud riis, röstitud lillkapas, edamame oad, avokaado, kirsstomatid ja marineeritud punane sibul. Tõsta kastmeks paar lusikatäit hummust. Puista peale seesamiseemneid ja serveeri kohe.