Kitsejuustu-viigimarja panna cotta mee ja pistaatsiapähklitega
Tarretumise aeg4 hourshrs
Total Time15 minutesmins
Servings: 6
Ingredients
2dl35%-list koort
2dl10%-list koort
2slsuhkrut
4lehteželatiini
Poole apelsini koorpeenelt riivituna
1tlvanillisuhkrut
300gChavroux viigimarjadega kitsejuustutoasoojana
2-3viigimarjaõhukeste viiludena
100gpistaatsiapähkleidjämedalt hakituna
6tlmett
Instructions
Pane želatiinilehed külma vette likku. Kalla koored kastrulisse. Lisa suhkur, apelsinikoor, vanillisuhkur ja kuumuta segades, kuni suhkur on lahustunud. Kui želatiinilehed on mõned minutid paisunud pigista nad kuivemaks ja tõsta kuuma koore sisse. Sega, kuni želatiin on lahustunud. Vispelda kitse toorjuust ühtlaseks kreemjaks ja sega siis koore-želatiiniseguga. Kalla veega niisutatud vormidesse. Tõsta jahedasse vähemalt mõneks tunniks.
Serveerides tõsta peale õhukesteks sektoriteks lõigatud viigimarju, puista peale pistaatsiapähkleid ja nirista peale mett.