Go Back
+ servings

Kitsejuustu-viigimarja panna cotta mee ja pistaatsiapähklitega

Tarretumise aeg4 hrs
Total Time15 mins
Servings: 6

Ingredients

  • 2 dl 35%-list koort
  • 2 dl 10%-list koort
  • 2 sl suhkrut
  • 4 lehte želatiini
  • Poole apelsini koor peenelt riivituna
  • 1 tl vanillisuhkrut
  • 300 g Chavroux viigimarjadega kitsejuustu toasoojana
  • 2-3 viigimarja õhukeste viiludena
  • 100 g pistaatsiapähkleid jämedalt hakituna
  • 6 tl mett

Instructions

  • Pane želatiinilehed külma vette likku. Kalla koored kastrulisse. Lisa suhkur, apelsinikoor, vanillisuhkur ja kuumuta segades, kuni suhkur on lahustunud. Kui želatiinilehed on mõned minutid paisunud pigista nad kuivemaks ja tõsta kuuma koore sisse. Sega, kuni želatiin on lahustunud. Vispelda kitse toorjuust ühtlaseks kreemjaks ja sega siis koore-želatiiniseguga. Kalla veega niisutatud vormidesse. Tõsta jahedasse vähemalt mõneks tunniks.
  • Serveerides tõsta peale õhukesteks sektoriteks lõigatud viigimarju, puista peale pistaatsiapähkleid ja nirista peale mett.