Go Back

Vürtsikas kanafilee austrikastmes India pähklitega

Total Time15 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 250 g kanafileed õhukeste ribadena
  • Paar vart rohelise sibula valget osa hakituna
  • 1 tšillipipar hakituna
  • Väike jupp ingverit hakituna
  • 3 küüslaugu küünt hakituna
  • 200 g kapsast tükeldatuna
  • 2 sl Thai Choice tumedat sojakastet
  • 3 sl Thai Choice austrikastet
  • 1-2 tl Thai Choice seesamiõli
  • 1 sl riisiäädikat
  • Veidi suhkrut
  • 2 sl ketšupit
  • India pähkleid röstituna
  • Rohelist sibulat hakituna

Instructions

  • Rösti kuival pannil keskmisel kuumusel India pähkleid mõni minut. Tõsta pannilt. Kuumuta pannil õli ning prae rohelise sibula valget osa, tšillipipart, ingverit mõned minutid. Lisa küüslauk, kuumuta läbi ning tõsta siis pannile kapsas ja kanaribad. Voki läbi, kuni kana on küps. Maitsesta sojakastme, austrikastme, seesamõli, riisiäädika, suhkru ja ketšupiga. Serveerides puista peale hakitud rohelist sibulat ja India pähkleid ning paku juurde aurutatud riisi.