Go Back
+ servings

Vürtsikad kananagitsad Tai punase karriga

Total Time30 mins
Servings: 4

Ingredients

  • 600 g kanafileed parjateks ribadeks lõigatuna
  • 3-4 sl Thai Choice kookospiima
  • 1-2 sl Thai Choice punase karri pastat
  • Soola ja pipart
  • 2,5 dl panko paneeringut
  • 1,5 dl röstitud sibulahelbeid
  • Õli

Punase karri-hapukoore dipikaste

  • 1 sl Thai Choice punase karri pastat
  • 2 dl paksemat maitsestamata jogurtit või hapukoort
  • Näpuotsatäis soola
  • Tšillihelbeid
  • Laimimahla ja laimisektoreid

Instructions

  • Alusta kanaliha marineerimisest. Selleks sega omavahel kookospiim, punase karri pasta, sool ja pipar. Tõsta sinna segu sisse kanaliha ja jäta mõneks tunniks kuni üle öö marineerima.
  • Sega omavahel panko paneering ja röstitud sibulad. Vajadusel töötle röstitud sibul köögikombainis pisut peenemaks. Tõsta kanaribad paneeringu sisse ja veereta neid nii, et nad oleksid üleni kaetud.
  • Piserda ahjuplaadile veidi õli. Laota sinna ahjuplaadile ka kanatükid. Piserda kanatükke õliga ja tõsta eelkuumutatud 220 kraadisesse ahju. Küpseta 7-10 minutit, keera siis kanatükid ümber ja küpseta veel teist samapalju, kuni kana on kuldne ja krõbe. Tõsta ahjust.
  • Sega kokku dipikastme ained ja maitsesta endale parajaks. Serveeri dipikastet koos krõbedate kanaribadega. Juurde võid sättida veel laimisektoreid.