Kala valmistamiseks sulata pannil või ja hauta keskmisel kuumusel porrulauku 5-7 minutit. Maistesta soola ja pipraga. Maitsesta ka kala soola ja pipraga. Tõsta hautatud porrulauk koos mõne sidruniviiluga kala kõhtu. Mässi kala ümber mõned peekoniviilud. Tõsta kala 200-220 kraadini kuumutatud ahju 20-30 minutiks. Küpsemise aeg sõltub kala suurusest.
Kartuli-maapirnitambi valmistamiseks sulata potis või. Tõsta sinna sisse kartul ja maapirn, kuumuta läbi ning kalla peale koore ja piima segu. Lase keema tõusta, alanda kuumust ning keeda ca 15 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Kalla osa koore-piima segust ära ja tambi kartul ning maapirn jämedalt pudruks. Paksus reguleeri endale parajaks ja vajadusel kalla juurde eelnevalt ära kallatud koore-piima segu. Maitsesta soola ja muskaatpähkliga.
Koorese porrulaugu valmistamiseks kuumuta poti põhjas või. Tõsta sinna sisse küüslauk ja tükeldatud porru. Pruunista kergelt kuldseks ning kalla siis peale koor. Lisa ka paar oksa tüümiani, lase keema tõusta, alanda kuumust ning keeda siis umbes 10 minutit, kuni porru on pehme. Maitsesta soola ja pipraga.