Valmista esmalt pardifilee. Selleks lõika pardifilee nahasse terava noaga ristipidi sälgud, et pardirasv saaks praadides välja sulada. Tõsta pardifilee, nahaga pool allapoole, külmale pannile ja kasuta keskmist kuumust. Maitsesta liha küpsemise ajal soola ja pipraga. Kui nahaga pool on piisavalt pruunistatud ja krõbe, lisa veidi kuumust ja keera filee teistpidi ning pruunista. Samamoodi võid pruunista ka filee küljed. Kui filee on igast küljest pruunistatud, pane liha ahju 200 kraadi juurde sõltuvalt filee suurusest 5-10 minutiks. Võta ahjust välja, keera fooliumi sisse ja lase vähemalt 10 minutit rahuneda.
Kastme valmistamiseks soojenda kastrulis punase veini kaste. Lisa granaatõunakontsentraat ja soovi korral veel muskaati ja/või kardemoni. Maitsesta kaste endale parajaks.
Samal ajal kui filee fooliumis puhkab, prae kartulisektoreid või viile pardirasvas, kuni kartul on kuldne. Maitsesta vajadusel soolaga.
Soojenda punane hapukapsas pannil või potis.
Serveerides lõika pardifilee viiludeks, lisa kastet, kapsast ja kartuleid. Viimistle värskelt hakitud peterselliga ja serveeri kohe.