Go Back
+ servings

Seljanka ehk nutikas lahendus, kui on vaja järelejäänud lihakraami ära kasutada

Total Time25 mins
Servings: 4

Ingredients

  • 2 sibulat poolratastena
  • 100 g tomatipastat
  • 2 sl ketšupit
  • 2 Maggi BIO kanapuljongi kuubikut + 1 liiter vett
  • 200 g suitsuvorsti tükeldatuna
  • 200 g praeliha tükeldatuna
  • 100 g viinereid tükeldatuna
  • 3 hapukurki + hapukurgivedelikku
  • 2-3 sl oliive soovi korral
  • Soola ja pipart
  • Paar loorberilehte
  • Õli praadimiseks
  • Serveerimiseks värsket hakitud peterselli ja hapukoort

Instructions

  • Kuumuta paksupõhjalise poti põhjas õli ja hauta sibulat vaiksel kuumusel mõned minutid. Lisa tomatipasta, suitsuvorst ja ketšup, kuumuta läbi ja kalla siis peale kuum vesi ning lisa puljongikuubikud. Lisa potti ka loorberilehed. Hauta vaiksel tulel kümmekond minutit ja lisa siis liha, viinerid, oliivid ja hapukurk. Lase keema tõusta, alanda siis kuumust ja keeda vaiksel tulel kümmekond minutit. Maitsesta soola, pipra, kurgi soolvee ja soovi korral ka tibakese suhkruga. Serveerides tõsta supile hapukoord ning puista peale hakitud värsket peterselli.