Alusta sellest, et kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli ning hauta õlis sibulat, küüslauku ja tšillihelbeid kuni need muutuvad aromaatseks. Lisa pannile kookospiim ja kuumuta läbi. Tõsta pannilt ning jahuta.
Rösti kookoshelbeid keskmisel või vaiksel kuumusel, kuni need on kuldpruunid. Hoia pannil silma peal, sest kookoshelbed võivad kergelt kõrbema minna. Kui värvus on kuldne, tõsta pann kohe pliidilt. Jahuta kookoshelbed.
Prae pannil õli sees krevetid, kuni need on värvi muutnud. Võid krevette ka soolaga maitsestatud vees mõne minuti jooksul keeta.
Tõsta salatikaussi pomeli viljaliha. Lisa kas praetud või keedetud krevetid, sibula-kookospiima segu ning väiksemaks hakitud pählklid. Lisa ka värske koriander. Sega kausis kokku 2-3 sl laimimahla, 2-3 sl kalakastet ja veidi suhkrut. Kalla kaste ülejäänud koostisosadele ja sega kas käte vahel või kahe lusikaga tõstes läbi. Kontrolli maitseid, vajadusel lisa kas laimimahla või kalakastet. Serveeri kohe.