Go Back
+ servings

Riisigaletid avokaado-pestokreemi, külmsuitsulõhe ja vutimunadega

Total Time15 mins
Servings: 2

Ingredients

  • 2 riisigaletti meresoolaga
  • 1 suurem avokaado
  • 1-2 tl pestot
  • 70 g õrnsuitsu lõhefileed
  • 2 vutimuna keedetuna
  • Edamame ubasid
  • Veidi sidrunimahla
  • Idusid
  • Kappareid soovi korra
  • Soola ja pipart

Instructions

  • Poolita avokaado ja tõsta viljaliha lusikaga välja. Lisa sellele 1-2 tl pestot ja töötle kahvliseljaga ühtlaseks kreemiks. Keeda vutimune 2 minutit ja 40 sekundit. Jahuta külma vee all ja koori. Sulata edamame oad või tõsta korraks keevasse vette ja jahuta siis kiirelt külma vee all. Pudista oad kauntest välja.
  • Säti riisigaletile avokaadokreemi, sinna peale säti lõhefilee ja poolitatud vutimuna. Lisa ka edamame oad, idusid ja soovi korral veidi kappareid. Viimistle paari keeru musta pipraga ja serveeri kohe.