Go Back

Kreemine pastakaste toorjuustuga

Total Time15 minutes
Servings: 2

Ingredients

  • 200 g linguine või spagette või muud pikka pastat
  • 100 g Creme Bonjour toorjuustu kukeseene, küüslaugu vm
  • 100 g sinki hakituna
  • 2-3 küüslauguküünt hakituna
  • 30 g parmesani juustu riivituna
  • 2 sl võid
  • Soola ja pipart
  • Oliiviõli
  • Värsket basiilikut

Instructions

  • Keeda pastat soolaga maitsestatud vees kuni pasta on al dente ehk mitte päris pehme. Tõsta enne pasta kurnamist pastakeeduvett kõrvale ja kurna siis pasta sõelal. Tõsta kõrvale.
  • Valmista pastakaste. Selleks kalla pannile veidi oliiviõli ning kuumuta küüslauku koos singiga mõned minutid. Lisa pannile või ning umbes 1 dl pastakeeduvett. Sega kõik hoolikalt läbi, kuni vedelik on ühtlane ja veidi paksenenud, alanda siis kuumust ning sega sisse toorjuust ja parmesani juust. Sega kõik ühtlaseks kuni toorjuust on sulanud. Lisa pasta, sega läbi ja tõsta taldrikule. Kui pasta liiga palju kastet sisse tõmbab, võid veel pastakeeduvett lisada. Viimistle oliiviõli, värskelt jahvatatud musta pipra ja basiilikuga. Serveeri kohe, sest sööja ootab pastat, mitte pasta sööjat.