Go Back

Pidulik heeringas hapukoore ja kalamarjaga

Total Time15 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 300 g heeringafileed tükeldatuna
  • 2 keedetud muna tükeldatuna
  • 1 punane sibul hakituna
  • 2-3 sl kalamarja
  • 100 g hapukoort
  • Hakitud värsket murulauku
  • Näpuotsaga suhkrut, soovi korral

Instructions

  • Tükelda munad ja tõsta veidi keedetud munakollast ja kalamarja kõrvale, mis jääb kaunistamiseks. Sega omavahel heeringafilee, muna, sibul, kalamari ja hapukoor. Lisa ka hakitud värsket murulauku või tilli. Maitsesta värskelt jahvatatud musta pipraga ja võid ka näpuotsatäie suhkrut soolase maitse tasakaalustamiseks lisada. Võid kastet maitsestada ka mädarõika või sinepiga. Serveerides paku juurde musta leiba või ka keedetud kartulit.