Go Back

Erinevad suupistevõileivad toorjuustuga

Toorjuust on tänuväärne materjal neile, kes armastavaid suupisteid nokitseda. Toorjuust oma kreemise tekstuuriga aitab mitmeid erinevaid lisandeid mõnusaks maitsekoosluseks vormistada. Kui soovid õhulisemat kreemi, sega toorjuust vahustatud koorega. Väga maitsev on ka rohelise herne püree toorjuustuga – see erkroheline mahedamaitseline kreem sobib eriti hästi erinevate kalatoodetega kombineerimiseks.
Total Time20 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 16 õhukest saiaviilu 4 erinevat suupistet
  • Oliiviõli

Hernekreem

  • 200 g rohelisi herneid sügavkülmast
  • 100 g küüslauguga toorjuustu
  • Veidi soola

Toorjuustuvaht

  • 1 dl 35%-list koort
  • 100 g küüslauguga toorjuustu
  • Suupistete valmistamiseks:
  • Graavilõhet, kalamarja, kappareid
  • Kilu, keedetud vutimune, kappareid
  • Prosciuttot, punaseid sõstraid või pohli, rukolat
  • Röstitud kirsstomateid, pestot

Instructions

  • Hernekreemi valmistamiseks keeda sügavkülmutatud herneid soolaga maitsestatud vees 3-4 minutit. Kurna ja jahuta külma vee all. Tõsta köögikombaini või purustajasse ja lisa toasoe küüslauguga toorjuust. Lisa ka veidi soola ja töötle siis kõik ühtlaseks kreemiks.
  • Toorjuustuvahu valmistamiseks vahusta koor koos toasoojaga toorjuustuga kohevaks vahuks.
  • Suupistete valmistamiseks kombineeri hernekreemi kilu, keedetud ja poolitatud vutimunade ja kapparitega või hernekreemi graavilõhe, kalamarja ja kapparitega.
  • Toorjuustuvahuga suupistetele kombineeri toorjuustuvahtu ahjus röstitud kirsstomatite ja basiilikupestoga või prosciuttoviilude, punaste sõstarde ja rukolaga.
  • Viimistle suupisteid värskelt jahvatatud musta pipraga ja nirista üle oliiviõliga.