Go Back
+ servings

Mõnus pajaroog hakkliha, paprika ja riisiga

Total Time30 mins
Servings: 4

Ingredients

  • 1 sibul hakituna
  • 3 küülsauguküünt hakituna
  • 300 g hakkliha
  • 1 pakk Maggi IDEA bolognese kastet
  • 1 keskmise suurusega punane paprika tükeldatuna
  • 2 vart sellerit tükeldatuna
  • 1 tl suitsutatud paprika pulbrit
  • 5 dl Maggi BIO köögivilja- või kanapuljongit
  • 400 g purk purustatud tomateid
  • 1 dl pruuni riisi
  • 200 g konserveeritud kikerherneid
  • Veidi suhkrut
  • Värskelt jahvatatud musta pipart
  • Peterselli
  • Õli praadimiseks

Instructions

  • Kuumuta pannil õli ning prae sibulat mõned minutid. Lisa küüslauk ja kuumuta veel veidi ning lisa siis pannile hakkliha. Prae kuni hakkliha on värvi muutnud ja töötle pannilabidaga hakkliha peenemaks. Lisa pannile Maggi bolognese kastme pulber, kuumuta läbi ja lisa siis paprika, seller, suitsutatud paprika pulber, puljong ning purustatud tomatid. Lase keema tõusta, lisa ka riis ning lase 15-20 minutit vaiksel tulel podiseda kuni riis on soovitud pehmusega. Vajadusel lisa vett, kui pannnitäis liiga paksuks tõmbab. Lisa siis kurnatud kikerherned, kuumuta kõik koos veel läbi. Maitsesta suhkru, musta pipra ning hakitud peterselli või muu ürdiga.