Go Back

Marineeritud punane kapsas peediga

Marineerimiseks vajalik aeg1 day
Total Time15 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 1,5 kg kapsast
  • 1 punane peet
  • 7-8 küüslauguküünt

Marinaad:

  • 1 liiter vett
  • 3 sl meresoola
  • 3 sl suhkrut
  • 2 sl 30%-list äädikat
  • 1 tl musta pipra teri
  • 1-2 loorberilehte

Instructions

  • Tükelda kapsas. Viiluta peet ja lõika ka küüslauk jämedadeks viiludeks. Tõsta kas purki või roostevabast terasest kaussi või potti.
  • Kalla potti kõik marinaadiained välja arvatud äädikas ja lase keema tõusta. Keeda mõni minut. Tõsta siis tulelt, lisa äädikas ja kalla kuum marinaad kapsastele nii, et kapsas oleks üleni kaetud. Tõsta kapsale vajutis ja jäta 24 tunniks seisma.
  • Säilita jahedas ja krõmpsuta igal võimalikul juhul nagu meie seda teeme :)