2noore kapsa sektoritjäta juurika juurest lahti lõikamata
3-4viilu suvikõrvitsat
peotäis suhkruherneid
soola ja pipart
oliiviõli või võidvajadusel
värskeid ürtemurulauku, tilli vm
Serveerimiseks adžikat
Instructions
Kuumuta pann keskmisel kuumusel. Tõsta pannile peekoniviilud ja lase nendest rasv välja sulada. Kui rasva on piisavalt, pane sinna praadima kapsasektorid ja suvikõrvitsaviilud. Vajadusel võid pannile lisada oliiviõli või võid. Prae nii kapsas kui suvikõrvits ühelt poolt kuldseks ja keera siis ümber. Vahepeal keera ka peekonil teine pool. Löö pannile lahti muna, prae veidi ja lisa siis pannile veel spargel ja suhkruherned, Prae pannitäit kuni munavalge on hüübinud ja munakollane soovitud staadiumis. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta taldrikule ja puista peale värskeid hakitud ürte. Serveeri kohe.