10kirsstomatit või 2-3 tavalist keskmise suurusega küpset tomatit
1sibulviiludena
1-2tšillit
4küüslauguküüntkoorimata
Soola ja pipart
Veidi värsket koriandrit
laimimahla
Veidi mett või suhkrutsoovi korral
Näpuotsatäis jahvatatud vürtsköömneidsoovi korral
Instructions
Grilli köögivilju ja võid mõnest kohast tomatid ka tumedaks lasta. Tomatid tuleb peale grillimist niikuinii koorida.
Koori tomatid ja võid ka tšillipipralt mustaks kõrbenud kohalt koore ära koorida. Koori grillitud küüslaugud. Töötle kõik koostisosad kas hakkides või siis purustajas ühtlaseks kastmeks. Kui vaja, lisa salsale pisut vett. Säti maitsed paika lisades kas laimimahla, mett või suhkrut või soola. Serveeri koos nachodega või ka lisandina liha või kala juurde.