Keeda lasanjeplaate soolaga maitsestatud vees 8-10 minutit, kuni need on peaaegu pehmed. Tõsta veest ja nõruta ning laota ühekordselt laiali, et nad omavahel kokku ei kleepuks.
Sega kausis kokku ricotta, muna, umbes kaks kolmandikku riivitud mozzarella ja parmesani juustust, maitseainesegu ja hakitud küüslauk. Maitsesta segu soola ja pipraga ja soovi korral sega sisse ka peotäis hakitud basiilikut.
Laota ahjuvormi põhjale umbes pool Maggi tomatikastmest.
Määri supilusikatäis Maggi tomatikastet lasanjeplaadile ja sinna umbkaudu 2 supilusikatäit juustutäidist. Keera rulli ja tõsta ahjuvormi tomatikastme sisse. Korda sama ülejäänud lasanjeplaaditega. Tõsta vormi lasanjerullide vahele või ka rullidele ülejäänud tomatikaste ja puista peale ülejäänud juust. Soovi korral võid rullidele sättida veel tomativiile. Nirista vormile veel oliiviõli ja jahvata musta pipart.
Tõsta 200 kraadini kuumutatud ahjus ja 25-30 minutit, kuni juust on sulanud ja rullid läbi küpsenud. Serveerides puista peale värsket basiilikut.