Sega kokku hakkliha, sibul, küüslauk, vürtsköömned, kaneel, mesi ja paprika pulber. Lisa ka hakitud münti ja koriandrit. Maitesta segu soola ja pipraga.
Rulli tainas jahusel pinnal õhemaks pikaks ristkülikuks. Vormi hakklihast ca 2-3 cm jämedune „vorst“ ja säti see taina keskosale. Keera taina küljed üle liha ja keera tainast moodustunud rull ümber nii, et liitekoht jääb allapoole. Lõika terava noaga tainarullist paraja suurusega pirukad. Pintselda neid pealt lahtiklopitud munaga ja puista peale seesamiseemneid.
Küpseta eelkuumutatud ahjus 180 kraadi juures ca 20 minutit või kuni pirukad on kuldsed ja läbi küpsenud. NB! Ära liiga suuri pirukaid vormi, siis võid olla kindel, et liha piruka sees läbi küpseb. Serveeri soojalt.