Go Back
+ servings

Mozzarellakatte all küpsenud pelmeenivorm

Total Time1 hr
Servings: 4

Ingredients

  • 400 g Vici pelmeene kana juustu ja seentega
  • 200 jupp porrulauku valge osa, hakituna
  • 100 g kirsstomateid poolitatuna
  • 3 dl köögikoort
  • 3 muna
  • 200 g mozzarella juustu riivituna või tükkideks rebituna
  • Soola ja pipart
  • Praadimiseks õli
  • Värskeid ürte nt basiilik, tüümian, petersell

Instructions

  • Kuumuta pannil õli ja hauta porrulauku keskmisel kuumusel mõned minutid kuni see on klaasjas. Ära pruunista. Tõsta ahjuvormi ja laota porru sinna põhjale ühtlase kihina. Lao porru peale pelmeenid. Puista pelmeenide vahele kirsstomateid. Klopi kausis lahti munad ja lisa sinna siis koor ning umbes pool riivitud mozzarella juustust. Maitsesta segu soola ja pipraga ning soovi korral ka hakitud värskete ürtidega. Kalla segu pelmeenidele. Puista peale ülejäänud mozzarella ja tõsta vormi siis eelkuumutatud ahju 180 kraadi juurde umbes 45-50 minutiks või seni, kuni vorm on kuldne ja juust sulanud. Tõsta ahjust, puista peale veel hakitud värskeid ürte ja serveeri kohe.