Krabikookide valmistamist alusta sellest, et haki sibul ja prae seda keskmisel kuumusel mõned minutid, kuni sibul on klaasjas. Võid sibula ka toorena lisada, aga läbipraadimine annab sibulale magusama maitse. Sega omavahel praetud sibul, munad, majonees, sinep, Worcesteri kaste, ürdisool ja hakitud petersell. Sega läbi ja lisa siis nõrutatud krabiliha ja panko. Panko kogust võid ise reguleerida. Tulemuseks peaks olema vormitav kotletitaina paksusega tainas. Ära kohe kõike kogust lisa, aga kui tainas tundub liiga vedel ja kooke on raske vormida, lisa veel täiendavalt pankot. Vormi käte vahel 8-10 pätsikest. Tõsta need küpetuspaberiga kaetud vaagnale või lõikelauale ja tõsta umbes tunniks külma. Võid ka kohe praadima hakata, aga seistes muutuvad koogid paremini käsitletavaks ja ei lagune pannil ära.