Kui sul on kodus mandoliin, viiluta fenkol, redis ja kurk mandoliiniga. Kui ei ole, kasuta teravat kööginuga, et hästi õhukesed viilud lõigata. Tõsta viilutatud fenkol kaussi ja pigista peale ühe laimi mahl. Lisa ka soola ja jäta mõneks ajaks marieerima. Tükelda avokaado ja piserda avokaadot laimimahlaga.
Sega toasoe toorjuust ühtlaseks ja lisa siis mädarõigast, hapukoort, soola ja pipart.
Säti suuremale taldrikule esmalt veidi salatirohelist. Sinna peale tõsta nõrutatud fenkol, šalottsibul, kurk ja redis. Lisa ka avokaado. Jaota toorjuustukreem lusikatäite kaupa laiali. Keera suitsulõhe viilud rulli ja tõsta need taldrikule, lisa ka poolitatud vutimunad ja kalamari. Piserda koostisaineid oliiviõli ja soola ning pipraga. Kaunista värskete tilliokste, mikrovõrsete ja kalamarjaga. Serveeri kohe.