Go Back
+ servings

Aasiapärane kaheksajala carpaccio seesami ja ingveriga

Total Time10 mins
Servings: 2

Ingredients

  • 1 pakk Nuchari kaheksajala carpacciot
  • 1 sl seesamiõli
  • 1-2 sl sojakastet
  • Paar näpuotsatäit röstitud seesamiseemneid
  • Poole laimi mahl
  • 1 küüslauguküüs hakituna
  • Pool tšillit hakituna
  • Väike jupp ingverit hakituna
  • Väike näpuotsatäis suhkrut soovi korral

Instructions

  • Sega kastme ained ehk seesamiõli, sojakaste, seesamiseemned, laimimahl, tšilli, küüslauk ja ingver. Võid lisada ka näpuotsaga suhkrut maitsete tasakaalustamiseks. Sega kaste korralikult läbi ja nirista veidi kastet taldrikule, millel kavatsed carpacciot serveerida. Laota taldrikule kastmele pakendist välja võetud carpaccio ja nirista kaheksajalale paar teelusikatäit kastet. Serveeri ülejäänud kaste koos kaheksajalaga, kust igaüks võib soovi korral veel kastet täiendavalt carpacciole niristada. Jäta veidikeseks maitsestuma. Naudi!