Go Back

Poke kauss lõhe ja kiirmarineeritud kurgiga

Marineerimiseks vajalik aeg20 mins
Total Time30 mins

Ingredients

  • 200 g värsket lõhet kuubikuteks lõigatuna
  • 2-3 sl Kikkomani Poke kastet
  • Seesamiseemneid

Kiirmarineeritud kurgid:

  • 2 lühikest kurki kartulikoorimisnoaga õhukesteks viiludeks lõigatuna
  • 1 sl Kikkomani sojakastet
  • 1 sl riisiäädikat
  • 1 tl mett
  • 1 tl seesamiõli
  • Värsket tšillit hakituna
  • Soola

Instructions

  • Serveerimiseks erinevaid lisandeid: avokaadot, punast kapsast, salatirohelist, redist, wakame vetikat vm
  • Alusta sellest, et tõsta kuubikuteks lõigatud lõhe kaussi ja lisa Poke kaste. Sega läbi ja jäta maitsestuma paarikümneks minutiks või ka kauemaks. Pikema marineerimise korral tõsta lõhe külmikusse.
  • Sega omavahel sojakaste, riisiäädikas, mesi, seesamiõli ja hakitud tšilli. Lisa veidike vett ja tõsta siis sinna sisse õhukesed kurgiviilud. Jäta veidikeseks marineerima umbes 10 minutiks.
  • Serveerides kombineeri kaussi nii Poke kastmes marineeritud lõhe kui ka kiirmarineeritud kurgid ning lisa sinna juurde erinevaid lisandeid.