Värskeid salatilehtikurki, tomatit, jalapenosid jm
Instructions
Tõsta krevetid koos küüslaugu, tšilli, oliiviõli, laimimahla ja -koorega kaussi. Sega läbi, maitsesta soola ja pipraga ja jäta ca 15 minutiks marineerima. Kuumuta siis pannil oliiviõli ja prae krevette mõlemalt poolt kuni need on värvi muutnud. Väldi üleküpsetamist. Tõsta siis pannilt ära koos pannimahladega ja piserda veel täiendavalt üle laimimahlaga.
Avokaadokreemi valmistamiseks töötle avokaado ühtlaseks kreemiks. Lisa hapukoor, majonees, laimimahl ja hakitud punane sibul. Maitsesta soola ja pipraga.
Takode kokkupanemiseks tõsta takodele värsket salatirohelist, lisa sinna avokaadokreemi, krevette ja tükeldatud köögivilju. Viimistle mangokastmega ja värske koriandriga. Serveeri kohe.