Go Back
+ servings

Ponzu marinaadis vürtsikas kurgisalat

Total Time8 mins
Servings: 2

Ingredients

  • 3-4 väikest kurki kokku ca 200 g
  • 4 sl Kikkomani Ponzu kastet
  • 1 tl sojakastet
  • 1-2 küüslauguküünt hakituna
  • ½ tl seesamiõli
  • ½ hakitud tšillipipart
  • Serveerimiseks seesamiseemneid
  • 2 dl vett
  • 1 tl soola
  • Lõika kurk õhukesteks viiludeks.

Instructions

  • Sega vesi ja sool. Tõsta kurgid vette, vajuta kergelt läbi ja jäta viieks minuks soolvette.
  • Samal ajal sega omavahel Ponzu kaste, sojakaste, küüslauk, seesamiõli ja tšillipipar. Kalla segu kilekotti. Kurna kurgid soolveest ja tõsta kilekotti. Suru üleliigne õhk välja ja tõsta külmkappi kümneks minutiks marineerima. Tõsta siis taldrikule, puista peale seesamiseemneid ja naudi!