Võileivad suitsuforelli-trühvlimajoneesi ja vutimunadega
Total Time15 minutesmins
Servings: 2
Ingredients
4viilu rukkileiba
200gkuumsuitsuforelliväiksemaks rebituna
4slUulitsa trühvli- või basiilikumajoneesi
Keedetud vuti- või kanamune
Värkset tilli
Sidrunimahla
Soola ja pipart
Soovi korral veidi kalamarja
Instructions
Alusta vutimunade keetmisest. Selleks kuumuta kastrulis vesi keemiseni ja tõsta keevasse vette vutimunad. Keeda 2 minutit 40 sekundit. Võid kasutada selleks taimerit. Tõsta keevast vees välja ja jahuta kiirelt külma vee all. Koori ja poolita.
Töötle suitsuforell väiksemateks tükkideks ja sega majoneesiga. Maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga. Tõsta rukkleivaviilule. Säti sinna peale poolitatud vutimunad. Soovi korral ja pidulikumal puhul lisa ka lusikatäis kalamarja. Viimistle värskelt hakitud tilli ja paari keeru värskelt jahvatatud musta pipraga.