Go Back

Võileivad suitsuforelli-trühvlimajoneesi ja vutimunadega

Total Time15 minutes
Servings: 2

Ingredients

  • 4 viilu rukkileiba
  • 200 g kuumsuitsuforelli väiksemaks rebituna
  • 4 sl Uulitsa trühvli- või basiilikumajoneesi
  • Keedetud vuti- või kanamune
  • Värkset tilli
  • Sidrunimahla
  • Soola ja pipart
  • Soovi korral veidi kalamarja

Instructions

  • Alusta vutimunade keetmisest. Selleks kuumuta kastrulis vesi keemiseni ja tõsta keevasse vette vutimunad. Keeda 2 minutit 40 sekundit. Võid kasutada selleks taimerit. Tõsta keevast vees välja ja jahuta kiirelt külma vee all. Koori ja poolita.
  • Töötle suitsuforell väiksemateks tükkideks ja sega majoneesiga. Maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga. Tõsta rukkleivaviilule. Säti sinna peale poolitatud vutimunad. Soovi korral ja pidulikumal puhul lisa ka lusikatäis kalamarja. Viimistle värskelt hakitud tilli ja paari keeru värskelt jahvatatud musta pipraga.