100gaedube 4-5 minutit keedetud ja külma vee all jahutatud
200gkirsstomateid poolitatuna
2väikest kurki viilutatuna
200gkuumsuitsulõhet
1punane sibul õhukeste poolratastena
Õli praadimiseks
Salatikaste:
1tlmett
2slsidrunimahla või valge veini äädikat
0,5dloliiviõli
Soola ja pipart
Instructions
Sega esmalt kokku salatikastme ained. Võid kõik ained kaanega purki kokku tõsta ja purki seni loksutada, kuni kaste pakseneb ehk emulgeerub.
Kuumuta pannil veidi õli ja prae kartulid kuldseks. Maitsesta soolaga ja tõsta kõrvale.
Tõsta salatitaldrikule väiksemaks rebitud salatilehed. Lisa kuldseks praetud kartulid, tomatid, kurk, sibul, oad ja suitsulõhe. Nirista salatile kaste ja viimistle paari keeru värskelt jahvatatud musta pipraga. Serveeri kohe.