2,5dlMaggi puljongikontsentraadist valmistatud kanapuljongit
2slteralist sinepit
2,5dl35%-list koort
1slmaisitärklist
Soola ja pipart
Instructions
Tõsta kanafileed ja poolitatud beebikartulid kaussi. Piserda oliiviõliga ja lisa ürdid, soola ja pipart. Sega käte vahel läbi. Sulata pannil või ja lisa ka veidi oliiviõli. Lao ühele pannipoolele kanafilee ja teisele poole kartulid lõikepind allpool. Lase või ja õli sees ilma segamata 3-4 minutit pruunistuda. Keera siis ümber ja pruunista teiselt poolt samamoodi. Tõsta pannilt ära ja hoia soojas.
Valmista kaste. Selleks sulata samal pannil lusikatäis võid. Lisa pannile küüslauk ja kuumuta minuti jooksul läbi. Kalla juurde kanapuljong, sinep, sega läbi ja llisa siis ka koor. Maitsesta kaste soola ja pipraga. Sega lusikatäis tärklist vähese veega ja sega kastme sisse. Kuumuta segades, kuni kaste pakseneb. Tõsta kas samale pannile või siis ahjuvormi kastme sisse kana ja kartulid. Sega läbi, et kana ja kartul oleks kastmega kaetud ja tõsta eelkuumutatud ahju 180 kraadi juurde 15-20 minutiks kuni kana on läbi küpsenud ja kartulid pehmed. Serveerides puista peale värskeid ürte.