2-3hakitud küüslaukuvõid kasutada ka jahvatatud küüslauku
Jupp ingverithakituna (võid kasutada ka ingveripastat või jahvatatud ingverit)
1/2punast paprikattükeldatuna
1/2rohelist paprikattükeldatuna
Pool brokolipeadõisikutena
Õli praadimiseks
Soola ja pipart
Seesamiseemneid ja hakitud rohelist sibulat
Kaste:
3-4slHoisin kastet
3-3slsojakastet
1sltšilli-oa kastetchilli bean sauce
1slriisiäädikat
1tlsuhkrut
1tlmaisitärklist
Instructions
Sulata ja nõruta krevetid. Kõige parem on krevetid eelmisel päeval sügavkülmast tavakülma tõsta. Maitsesta soola ja pipraga.
Sega väikeses kausis kokku kõik kastme ained.
Kuumuta pannil õli ja kui kasutad värsket küüslauku ja ingverit, siis kuumuta need kiirelt õlis läbi. Ära pruunista. Lisa pannile krevetid ja prae kiirelt, kuni krevetid hakkavad värvi muutma. Lisa pannile köögiviljad, voki korra õlis läbi ja kalla siis peale kaste. Sega läbi ja lase paar minutit keeda, et kaste ühtlaselt pakseneks. Tõsta pann tulelt ära ja tõsta kaste kaussi või taldrikutele. Puista peale seesamiseemneid ja hakitud rohelist sibulat. Serveeri koos aurutatud riisiga.