Spagetid bolognese kastme ja suvikõrvitsaga
Kiire ja lihtne argiõhtu roog, kus tomatise kastme sisse peidetud ka veidi suvikõrvitsat
Total Time20 minutes mins
Servings: 4 inimesele
- 300 g täisteraspagette
- 300 g hakkliha
- 1 tk suvikõrvitsat riivituna
- 0,5-1 tl Maggi küüslaugugraanuleid
- 1 pk Maggi bolognese kastmesegu
- 2,5 dl vett
- 100 g parmesani riivituna või laastudena
- värsket basiilikut
- värskelt jahvatatud musta pipart
- õli praadimiseks
Kuumuta pannil veidi õli ja prae hakkliha, kuni see hakkab värvust
muutma. Lisa pannile Lisa riivitud suvikõrvits ja prae koos hakklihaga
läbi. Kalla pannile bolognese kastme segu ja vesi, sega läbi ja lase keema
tõusta. Kata pann kaanega ja hauta vaiksel kuumusel 8-10 minutit. Samal ajal kui kaste podiseb,
keeda ka spagette soolaga maitsestatud vees. Kurna sõelal ja tõsta veidi
pastakeeduvett kõrvale. Seda võid kasutada siis, kui spagetid liialt kastet
sisse tõmbavad ja spagetid liiga kuivaks muutuvad. Tõsta taldrikule spagette ja
kastet, puista peale parmesani juustu ja basiilikut. Serveeri kohe