Go Back

Spagetid bolognese kastme ja suvikõrvitsaga

Kiire ja lihtne argiõhtu roog, kus tomatise kastme sisse peidetud ka veidi suvikõrvitsat
Total Time20 minutes
Servings: 4 inimesele

Ingredients

  • 300 g täisteraspagette
  • 300 g hakkliha
  • 1 tk suvikõrvitsat riivituna
  • 0,5-1 tl Maggi küüslaugugraanuleid
  • 1 pk Maggi bolognese kastmesegu
  • 2,5 dl vett
  • 100 g parmesani riivituna või laastudena
  • värsket basiilikut
  • värskelt jahvatatud musta pipart
  • õli praadimiseks

Instructions

  • Kuumuta pannil veidi õli ja prae hakkliha, kuni see hakkab värvust
    muutma. Lisa pannile  Lisa riivitud suvikõrvits ja prae koos hakklihaga
    läbi. Kalla pannile bolognese kastme segu ja vesi, sega läbi ja lase keema
    tõusta. Kata pann kaanega ja hauta vaiksel kuumusel 8-10 minutit. 
    Samal ajal kui kaste podiseb,
    keeda ka spagette soolaga maitsestatud vees. Kurna sõelal ja tõsta veidi
    pastakeeduvett kõrvale. Seda võid kasutada siis, kui spagetid liialt kastet
    sisse tõmbavad ja spagetid liiga kuivaks muutuvad. Tõsta taldrikule spagette ja
    kastet, puista peale parmesani juustu ja basiilikut. Serveeri kohe