Go Back

Juustukatte all küpsetatud gnocchid tomatikastmes

Total Time45 minutes
Servings: 6

Ingredients

  • 1 kg gnocchisid
  • 400 g tomatikastet kas valmis kastet või ise pisut maitsekamaks keedetud varianti
  • 200 g mozzarella juustu tükkideks rebituna
  • 100 g parmesani juustu riivituna
  • värsket basiilikut
  • soola ja pipart
  • Oliiviõli

Instructions

  • Aja suuremas potis soolaga maitsestatud vesi keema ja keeda gnoccisid minut-paar. Kurna sõelal.
    Sega gnocchid tomatikastmega ja tõsta ahjuvormi. Nirista peale pisut oliiviõli, maitsesta soola ja pipra ning väiksemaks rebitud basiilikulehtedega. Säti sinna peale väiksemaks rebitud mozzarella ja riivitud parmesan.
    Tõsta 180-200 kraadisesse ahju umbes 30 minutiks, kuni juust on sulanud ja hakkab kuldseks muutuma. Tõsta ahjust, serveerides rebi peale värsket basiilikut ja serveeri kohe.