Valmista esmalt mustsõstrakreem. Selle võid ka eelmisel päeval enne trühvlite glasuurimist valmis teha. Kalla koor kastrulisse, lisa loorberilehed ja kuumuta segu vaiksel kuumusel kuni keemiseni. Keera tuli alt, kata kastrul tulele, kata kaanega ja jäta umbes 15 minutiks tõmbama. Sõelu loorberilehed välja. Sulata tükeldatud piimašokolaad vesivannil ja kalla koore sisse. Võid piimašokolaadi ka hästi vaiksel kuumusel koos koorega sulatada, aga väldi kindlasti ülekuumutamist, mille tulemusena võib šokolaad tükki tõmmata. Kui koor on segunenud sulatatud šokolaadiga, lisa veel sinna sisse mustsõstrapulber ja tükeldatud või. Sega läbi, kalla küpsetuspaberiga või kilega kaetud (soovitavalt kandilisse) vormi ja tõsta paariks tunniks jahedasse. Vormiks sobib hästi näiteks kandiline metallist kommi- või küpsisekarbi kaas.