Print Recipe

Värskekapsasupp hakklihaga

Total Time20 mins
Servings: 4

Ingredients

  • 200 g hakkliha nt delikatesshakkliha või lihaveisest hakkliha
  • 1 sibul hakituna
  • Pool noore kapsa pead tükeldatuna
  • 1 suurem porgand riivituna
  • 2 kartulit tükeldatuna
  • 1 l Maggi BIO puljongit sobib nii kana-, köögivilja- kui ka ürdipuljong
  • Hakitud murulauku või tilli
  • Õli praadimiseks
  • Soola ja pipart
  • Serveerimiseks hapukoort

Instructions

  • Alustuseks prae hakkliha. Selleks kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli ja prae sibulat mõned minutid. Lisa hakkliha ja prae see pannil läbi, kuni liha värv on muutunud. Praadimise ajal töötle liha pannil väiksemateks tükkideks. Tõsta pliidilt ära. Kuumuta supipoti põhjas veidi õli ja kuumuta õli sees tükeldatud porgandit. Õlis kuumutamine aitab porgandis sisalduvat beetakarotiini paremini omistada ja lisaks annab see supile ilusa värvi. Lisa potti tükeldatud kapsas ja kartul, lisa puljongikuubikud ja vesi ning lase keema tõusta. Keeda vaiksel tulel umbes 10 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Lisa hakkliha supi sisse, sega läbi ja maitsesta kogu supp vajadusel soola ja pipraga. Serveerides paku juurde hapukoort ja puista supile peale hakitud murulauku või tilli.