Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli ja hauta sibulat õli sees mõned minutid. Tõsta kõrvale ja jahuta veidi.
Sega omavahel toorjuust ja majonees. Tõsta umbes ¼ riivitud juustust kõrvale ja sega ülejäänud juust tärklisega. Kalla see toorjuustu-majoneesisegu juurde ja lisa ka praetud sibul. Sega kõik läbi, maitsesta soola, pipra ja soovi korral ka suitsutatud paprika pulbriga. Kalla ahjuvormi või väiksemale pannile, puista peale eelnevalt kõrvale tõstetud juust ning tõsta eelkuumutatud ahju 180 kraadi juurde umbes 20-25 minutiks, kuni juust on sulanud ja hakkab kergelt pruunistuma. Serveeri soojana ja serveerides puista soojale juustudipile peale hakitud värskeid ürte ning soovi korral ka viilutatud jalapenot või tšillipipart. Paku juurde nachosid, erinevaid köögivilju ja marineeritud jalapenot või muud meelepärast.