Go Back

Juustukatte all küpsenud ahjuköögiviljad

Total Time35 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 1 suvikõrvits viilutatuna
  • 200 g kirsstomateid poolitatuna
  • Pool lillkapsapead õisikutena
  • 200 g minipaprikat või 1 paprika tükeldatuna
  • 100 g Džiugase juustu riivituna
  • 3 sl oliiviõli
  • 3-4 küüslauguküünt hakituna
  • Sidrunimahla
  • Mõned oksad värsket tüümiani hakituna
  • Soola ja pipart

Instructions

  • Sega väiksemas kausis oliiviõli, küüslauk, tüümian, sidrunimahl, sool ja pipar. Tõsta suvikõrvits, kirsstomatid, lillkapsas ja paprika suuremasse kaussi ning kalla peale maitsesegu. Sega käte vahel köögiviljad läbi ja laota siis küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi või ahjuplaadile. Laota peale riivitud juust. Tõsta eelkuumutatud ahju 200 kraadi juurde küpsema umbes 25-30 minutiks, kuni juust on kuldne ja köögiviljad läbi küpsenud. Tõsta ahjust ja naudi!