100gaedube4-5 minutit keedetud ja külma vee all jahutatud
200gkirsstomateidpoolitatuna
2väikest kurkiviilutatuna
200gtuunikala konservi õlis
1punane sibulõhukeste poolratastena
Õlipraadimiseks
Salatikaste:
1tlDijoni sinepit
1tlmett
2slsidrunimahla või valge veini äädikat
0,5dloliiviõli
Soola ja pipart
Instructions
Sega esmalt kokku salatikastme ained. Võid kõik ained kaanega purki kokku tõsta ja purki seni loksutada, kuni kaste pakseneb ehk emulgeerub.
Kuumuta pannil veidi õli ja prae kartulid kuldseks. Maitsesta soolaga ja tõsta kõrvale.
Tõsta salatitaldrikule väiksemaks rebitud salatilehed. Lisa kuldseks praetud kartulid, tomatid, kurk, sibul, oad ja tuunikala. Nirista salatile kaste ja viimistle paari keeru värskelt jahvatatud musta pipraga. Serveeri kohe.