Purusta küpsised purustajas ja sega siis sulatatud võiga. Kata 20-22 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga ja suru puru vormi põhjale.
Vahusta koor koos toasooja toorjuustuga ühtlaseks vahuks. Tükelda valge šokolaad ja sulata vesivannil. Nirista sulanud šokolaad pidevalt segades toorjuustuvahu sisse. Sega juurde ka vanillisuhkur ja laimikoor. Kalla saadud segu koogivormi küpsisepõhjale ja tõsta kook jahedasse paariks tunniks.
Valmista pealiskate. Selleks tõsta želatiinilehed mõneks minutiks külma vette paisuma. Samal ajal kuumuta kastrulis roheline smuuti. Nõruta želatiinilehed ja lahusta siis kuumas smuutis. Lisa ka chia seemneid ja veidi laimimahla. Jahuta veidi ja kalla siis ettevaatlikult toorjuustutäidisele. Aseta jahedasse mõneks tunniks kuni üle öö. Serveerides kaunista kiivilõikude ja granaatõunaseemnetega, kuid arvesta, et pikemalt seistes hakkab kiivi želatiinikihti veidi „sulatama“, seega lisa kiivi vahetult enne serveerimist.