Go Back

Kaheksajalasalat kartuli ja selleriga

Ingredients

  • 1 pakk ehk 180 g Nuchari eelküpsetatud kaheksajalga tükeldatuna
  • 400 g keedetud kartuleid võimalisel kasuta väikseid või noori kartuleid, tükeldatuna
  • 2-3 vart sellerit tükeldatuna

Salatikaste

  • 3-4 sl oliiviõli
  • 2 sl sidrunimahla
  • Hakitud värsket peterselli
  • Veidi suhkrut soovi korral
  • Soola ja pipart

Instructions

  • Tõsta tükeldatud kartul, kaheksajalg ja seller kaussi. Sega kausis sidrunimahl tibakese suhkru, soola ja pipraga ning lisa siis pidevalt segades oliiviõli. Sega kastet nii, et moodustuks emulsioon ehk kaste pakseneks. Lisa ka hakitud petesell ja kalla siis kaste kartulile-kaheksajalale. Sega läbi ja kontrolli maitseid. Serveeri toasoojana.